Όποιος θέλει να έχει αναμνήσεις της «ομορφότερης εποχής του χρόνου» που διαμορφώνεται από διακοπές με ιστιοπλοΐα και να τις μεταφέρει στην καρδιά τους πρέπει να μπορεί να εμπιστευτεί. Αλλά η εμπιστοσύνη χρειάζεται χρόνο. Ο χρόνος που αφιέρωσε η Cosmos Yachting για να φέρει τις σχέσεις με τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους επισκέπτες της σε επίπεδο αμοιβαίου σεβασμού.

Οι πελάτες μας είναι οι προσωπικοί μας επισκέπτες από το 1987.

Κάθε επιθυμία για διακοπές είναι μοναδική και έτσι οι προσφορές διακοπών με γιοτ είναι επίσης πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες σας για ευεξία, χαλάρωση και απόδραση από την καθημερινή ζωή.

Η αξιοπιστία, η ποιότητα, η ικανότητα και η ευγένεια είναι το σύνθημά μας.

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας, ωστόσο, χρειαζόμαστε τους κατάλληλους συνεργάτες. Γι ‘αυτό φέρνουμε μόνο τους καλύτερους. Οι συνεργάτες μας είναι απλά οι καλύτεροι. Η ποιότητά τους είναι πειστική και παρόλο που η εμπιστοσύνη υπάρχει μετά από δεκαετίες, τις δοκιμάζουμε ξανά και ξανά.

Ακόμα κι αν προκύψουν προβλήματα, είμαστε στο πλευρό σας αμέσως με συμβουλές και ενέργειες και βρίσκουμε λύσεις.

Προκειμένου να σχεδιάσουμε τις δικές μας επιχειρηματικές διαδικασίες σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, χρειαζόμαστε επίσης τη συνεργασία σας, τη βοήθειά σας για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Η γνώμη σας μετράει!

Είτε θέλετε να κλείσετε ένα σκάφος ως βάρκα, με πλοίαρχο ή με επαγγελματικό πλήρωμα, ναύλωση καμπίνας ή ακόμη και να αγοράσετε ένα σκάφος – το Cosmos Yachting είναι η επαφή σας.