Το CosmosNet είναι το σύστημα πληροφορικής για το Μόναχο, τη Βαυαρία και ολόκληρο τον κόσμο. Προσφέρουμε συμβάσεις πληροφορικής και οικονομικά αποδοτικές λύσεις IT / δικτύου για την εταιρεία σας. Πλήρης εμπειρία και πολυετής εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογών.

Προγραμματισμός των πιο σύγχρονων λύσεων λογισμικού για όλους τους κλάδους και τα μεγέθη της εταιρείας.

Ανάπτυξη συστημάτων βάσεων δεδομένων, εφαρμογών ιστού και εφαρμογών για κινητά.

Η ενθουσιώδης αφοσίωση της Henri Jeanneau στα ποιοτικά σκάφη πηγαίνει πίσω στο 1957 και στην κατασκευή του πρώτου σπορ σκάφους. Σήμερα, οι 2.500 εργαζόμενοι της εταιρείας και περισσότεροι από 300 συνεργάτες στον παγκόσμιο οργανισμό πωλήσεων εργάζονται με αμείωτο πάθος για την ακριβή κατασκευή ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων σκαφών της μάρκας.
Η περιπέτεια BENETEAU ξεκίνησε πριν από περισσότερα από εκατό χρόνια στο Vendée, στις αποβάθρες του ψαροχωριού Croix de la Vie, στις ακτές του Ατλαντικού.
Καινοτομία και πάθος: δύο όροι που βρίσκονται κοντά στην καρδιά του ναυπηγείου για 130 χρόνια. Από το πρώτο αλιευτικό σκάφος σαρδέλας έως το τελευταίο Monte Carlo, από την παράδοση του ξυλουργού μέχρι τις σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής: η τεχνογνωσία μας έχει αυξηθεί σταθερά.
Η FLESSABANK είναι μια ανεξάρτητη, περιφερειακά ενεργή ιδιωτική τράπεζα με υποκαταστήματα στη Βαυαρία, τη Θουριγγία και τη Σαξονία.

Οι υπάλληλοί μας είναι αφοσιωμένοι στους πελάτες μας με ικανότητα και πάθος – χωρίς προδιαγραφές ή πίεση στις πωλήσεις

Το σύστημα YachtBooker τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2002.
Δημοσιογραφία με καρδιά και εμπειρία: Αυτό πρεσβεύει η JAHR TOP SPECIAL VERLAG για περισσότερα από 40 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1971 από τον εκδότη Alexander Jahr, η κόρη του Alexandra Jahr είναι τώρα η δεύτερη γενιά που διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση. Με το Delius Klasing έχετε πολύ περισσότερες επιλογές από ό, τι νομίζετε. Σας προσφέρουμε όλο το φάσμα της σύγχρονης επικοινωνίας 360 μοιρών: περιοδικά, εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις, διαδικτυακά, βιβλία, ημερολόγια και εταιρικά μέσα. Ανακαλύψτε τώρα μια νέα διάσταση του διαλόγου της ομάδας στόχου. Ο Όμιλος UNIQA είναι ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους στις βασικές του αγορές στην Αυστρία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Είμαστε στο χώρο με 40 εταιρείες σε 19 χώρες και έχουμε περισσότερους από 10 εκατομμύρια πελάτες. Με τη UNIQA και Raiffeisen Versicherung, διαθέτουμε τις δύο ισχυρότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Αυστρία και βρισκόμαστε σε καλή θέση στις αγορές CEE.
Ο Pantaenius παρέχει ασφάλιση από το 1899 και από τότε συνεχώς αναπτύσσεται. Σήμερα η ομάδα διοικείται ως οικογενειακή επιχείρηση από τα αδέλφια Άννα Σρέντερ, Μάρτιν Μπάουμ και Ντάνιελ Μπάουμ και έχει τοποθεσίες σε τρεις ηπείρους. Το 1969, ο ενθουσιώδης της ιστιοπλοΐας Τσαρλς «Τσάρλι» Κάρυ και η σύζυγός του Τζίνι ξεκίνησαν το The Moorings στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.
Τώρα, μετά από 40+ χρόνια στον κλάδο, με περισσότερους από 20 εκπληκτικούς προορισμούς παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο και πιο καινοτόμο ναυλωτικό στόλο, το The Moorings έχει καθιερώσει τη φήμη του ως η κορυφαία εταιρεία ναυλωμένων σκαφών στον κόσμο.
Η Sunsail βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διακοπών ιστιοπλοΐας για πάνω από σαράντα χρόνια. Από το πρώτο μας στολίσκο που έπλευσε από την Αίγινα στον Σαρωνικό Κόλπο το 1974, έχουμε επεκταθεί σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι για την επιλογή προορισμών, την ποιότητα του στόλου και τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης και εξειδίκευσης της ομάδας μας. Έτσι, από την αρχική σας έρευνα έως την τελική σας κράτηση και μετά, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι κάθε λεπτομέρεια είναι προσαρμοσμένη στη δημιουργία της τέλειας εμπειρίας διακοπών ιστιοπλοΐας.
Η YACHT-POOL Ασφαλιστική Υπηρεσία ιδρύθηκε το 1976. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη βέλτιστων ασφαλιστικών συνθηκών στον τομέα των σκαφών αναψυχής προς όφελος των πελατών μας. Ανεξάρτητα από το αν το ταξίδι είναι απλώς ένα ταξίδι κατά μήκος μιας εσωτερικής πλωτής οδού ή ένα ταξίδι σ’ όλο τον κόσμο για πλοίαρχους και ιδιοκτήτες σκαφών. Θέλετε απλώς να νιώσετε καλά στο νερό όταν περνάτε τις πιο πολύτιμες ώρες του χρόνου στο σκάφος σας; Έχετε καλό μάτι για όμορφα καλοσχεδιασμένα γιοτ;