Η Cosmos Yachting ιδρύθηκε το 1987. Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν πωλήσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής, bareboat σκαφών, ναυλωμένων γιοτ.

Η Cosmos Yachting συνεργάζεται με διεθνή φήμη ναυπηγεία για να προσφέρει μια ευρεία ποικιλία μονοχλωτών σκαφών και καταμαράν για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση. Με μια ολοκληρωμένη γνώση της ελληνικής και της διεθνούς χρηματιστηριακής αγοράς, η ομάδα Cosmos Yachting μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην αγορά ενός μεταχειρισμένου σκάφους.

Η Cosmos Yachting παρέχει υπηρεσίες ναύλωσης υψηλής ποιότητας σε όλη τη Μεσόγειο, την Καραϊβική και εξωτικούς προορισμούς όπως η Ταϊλάνδη, οι Σεϋχέλλες κ.λπ. για περισσότερα από 30 χρόνια. Με έναν εκτεταμένο στόλο γιοτ, ένα δίκτυο βάσεων στην Ελλάδα και την Τουρκία, μια ομάδα επαγγελματιών στη διάθεσή σας, σίγουρα θα απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών.

ΝΕΑ ΣΚΑΦΗ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα προγράμματα συνεργασίας σκαφών σας επιτρέπουν να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα του να έχετε το δικό σας σκάφος, χωρίς να ανησυχείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σκάφος σας για τρεις εβδομάδες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και ανά πάσα στιγμή στη χαμηλή περίοδο, δωρεάν. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να προσφέρετε ονειρεμένες διακοπές στους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

Εάν θέλετε να επιτύχετε μια σταθερή επιστροφή, τότε μπορούμε επίσης να το φροντίσουμε. Ασχολούμαστε με όλες τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας παράλληλα το σκάφος σας διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον, για να σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία, έχετε πρόσβαση σε ισοδύναμους τύπους γιοτ σε οποιαδήποτε από τις βάσεις μας.

Και αν αποφασίσετε ποτέ να πουλήσετε το σκάφος σας, τότε το τμήμα σκαφών μας θα αναλάβει το μάρκετινγκ και θα αποκτήσει την υψηλότερη δυνατή τιμή επαναπώλησης για εσάς στη διεθνή αγορά. Όχι μόνο προσφέρουμε τα καλύτερα διατηρημένα σκάφη προς πώληση, αλλά διατηρούμε επίσης όλα τα σκάφη υπό τη διαχείρισή μας σε άριστη κατάσταση.

Ανεξάρτητα από το αν η ιδιοκτησία σκαφών σας παρακινείται από ευχαρίστηση ή ως κερδοφόρα επένδυση, έχουμε την τέλεια λύση. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές χρηματοοικονομικών επιλογών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χωρίς υποχρέωση.